• VOLVO BUSINESS LINE – SKRÆDDERSYEDE FIRMABILER TIL DANSK ERHVERVSLIV

  Kvalitetsbiler til medarbejderne

  De højtydende Volvo-modeller med lavt vedligeholdelsesniveau holder dine medarbejdere sikre på vejen og holder din virksomhed godt kørende.

  Bestil prøvetur »

Erhvervsleasing af bil hos Volvo Nelleman

De højtydende Volvo-modeller med lavt vedligeholdelsesniveau holder dine medarbejdere sikre på vejene – og din virksomhed godt kørende. Hos Volvo Nellemann kan du vælge mellem et stort udvalg af kvalitetsbiler til dine medarbejdere, når du vælger erhvervsleasing af bil.

 

En Volvo er altid skabt ud fra en klar og ambitiøs vision. En vision om at designe de bedste, mest sikre og eksklusive biler, som passer til de mennesker, der skal køre i dem hver dag. Den vision går igen i Volvo Business Line, som dækker over skræddersyede biler til danske erhvervskunder. Når du vælger erhvervsleasing af bil hos Volvo Nellemann får du:

 

 •         Mulighed for at vælge mellem mange Volvo-modeller
 •         De nyeste sikkerhedsteknologier
 •         Innovativt ekstraudstyr, der gør det muligt at tage kontoret med på farten
 •         Kompetent og professionel rådgivning

 

De nye teknologier og sikkerhedsløsninger, der er installeret i en Volvo, skal ikke bare være innovative og smarte. De skal passe til rigtige menneskers hverdag. De skal forenkle og forbedre dine medarbejderes liv, når de kører rundt på de dansk landeveje. Nye teknologier skal gøre det nemt og sikkert for dine medarbejdere at køre bil. Bestil en prøvetur hos Volvo Nellemann, og mærk den rene køreglæde.

 

I forbindelse med erhvervsleasing af bil hos Volvo Nellemann er vores salgskonsulenter altid klar med ekspertviden om bilerne, de forskellige finansieringsformer og meget mere. Nellemann A/S er en autoriseret Volvo-forhandler i København og Roskilde. Kontakt os for at få svar på alle dine spørgsmål om erhvervsleasing af bil, og find den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Hvorfor vælge leasing af firmabil?

Erhvervsleasing af bil er et klogt valg for din virksomhed, fordi leasing af firmabiler giver frihed for både dig og dine medarbejdere. Frihed til at forny sig og frihed fra bekymringer. Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, eller om firmabilerne taber værdi. Virksomheden betaler en fast ydelse i hele leasingperioden. Det giver tryghed og budgetsikkerhed. 

 

Hos Volvo Nellemann får du en professionel og kompetent salgskonsulent, som hjælper din virksomhed med at finde den Volvo-model, der passer til dine medarbejdere. Volvo erhvervsleasing giver dine medarbejdere mulighed for at køre bekymringsfri rundt i en flot ny bil til en fast lav ydelse. Når din virksomhed erhvervsleaser en eller flere biler hos Volvo Nellemann, kan dine medarbejdere frit vælge blandt alle Volvo-modeller.

 

Erhvervsleasing af en Volvo er et klogt valg, fordi din virksomhed får lidt mere end bare de almindelige fordele, der er ved leasing af firmabil. Volvo er kvalitet, sikkerhed og simpelt skandinavisk design.

Erhvervsleasing – vælg frit blandt alle modeller

Med Volvo Erhvervsleasing får dine medarbejdere de samme valgmuligheder som ved privatleasing eller køb af en ny Volvo. Vores prislister indeholder de mest populære modeller og tilvalg, men I kan vælge lige præcis den Volvo, I ønsker, blandt hele vores modelprogram. Se det store udvalg af Volvo-modeller til erhvervsleasing, og vælg den model, der passer til din virksomhed og dine medarbejder. Vælg blandt andet mellem:

 

 •         En moderne og rummelig stationcar V90
 •         Plug-in-hybrid modellen Volvo S60 Recharge
 •         Den luksuriøse Volvo S90
 •         En komfortabel SUV som XC90

 

Hvis virksomheden ønsker en anden model, motor eller et andet udstyrsniveau, når I vælger leasing af firmabil hos Volvo Nellemann, kan vi hjælpe med at sammensætte et tilbud, der passer til virksomhedens ønsker og behov.

Kombinér erhvervsleasing med den nyeste sikkerhedsteknologi

Volvo Business Line hjælper dine medarbejdere med at køre sikkert. Når din virksomhed vælger leasing af firmabil hos Volvo Nellemann, får dine medarbejder også glæde af de nyeste teknologier inden for sikkerhed. Volvos tankesæt omkring sikkerhed hedder IntelliSafe og består af en række systemer, der skal give dine medarbejdere de bedste muligheder for at køre trygt og sikkert. IntelliSafe sætter fokus på:

 

 •         Støtte. Uanset om dine medarbejdere er rutinerede bilister eller helt grønne i trafikken, bliver de glade for Volvos innovative støttesystemer, der gør kørslen nemmere med blandt andet adaptiv fartpilot og aktiv parkeringshjælp.
 •         Forebyggelse. Når dine medarbejdere bruger mange timer på vejene, er det vigtigt, at de kører rundt i intelligente biler, der hjælper dem med at undgå unødvendige uheld. Sikkerhedsteknologien i Volvos modeller rummer funktioner såsom afstandskontrol og vognbaneassistance.
 •         Sikkerhed. Hvis uheldet er ude, har en Volvo flere samvirkende funktioner, der kan hjælpe til med at beskytte dine medarbejdere i trafikken.

 

IntelliSafe dækker over en række systemer og funktioner, nogle af dem er standard i bilerne, mens andre kan vælges til. Tag en snak med en af vores dygtige sælgere, og find ud af, hvilke sikkerhedssystemer dine medarbejdere har brug for. Erhvervsleasing af bil hos Volvo Nellemann skal altid være en god og tryg oplevelse.

Få professionel rådgivning til erhvervsleasing af bil 

Hos Volvo Nellemann er vi altid klar til at rådgive og guide dig og din virksomhed, hvis I har spørgsmål vedrørende priser og finansiering. Bestil et tilbud og bliv kontaktet af en af vores salgskonsulenter.

 

Med leasing af firmabil hos Volvo Nellemann får din virksomhed en fast lav ydelse, ingen skjulte gebyrer og budgetsikkerhed i hele leasingperioden. Leasing af bil skal ikke være besværligt. Det skal være nemt. Det skal være gennemsigtigt. Det skal skabe sikre forhold for dine medarbejdere til lave omkostninger.

 

Du får ikke kun sikre medarbejdere på vejene og faste lave priser, når du leaser firmabil hos Volvo Nellemann. Med erhvervsleasing af bil hos Volvo Nellemann får du også adgang til vores velsmurte servicesystem. Det kalder vi Volvo Service 2.0, fordi det er en service udover det almindelige. Volvo Service 2.0 inkluderer blandt andet:

 

 •         En lejebil ved service
 •         Reparation af din forrude
 •         24-timers tilgængelighed på telefon
 •         Gratis opdatering af software
 •         Opbevaring af dæk

 

Vi tager service personligt og gør os umage. Det skal altid både være nemt og rart at besøge vores serviceværksteder. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.