Tag en prøvekørsel i din nye Volvo

En Volvo skal opleves.
Vælg den eller de modeller, du ønsker at prøve,
samt din foretrukne Volvo Nellemann salgsafdeling,
så vil du blive kontaktet snarest muligt.

Loading...

* obligatorisk felt

1. Vælg model

Tryk på den model, som du ønsker at prøvekøre *

2. Vælg afdeling og derefter tid

3. Indtast kontaktinformationer

4. Hold mig opdateret


Jeg ønsker at modtage nyhedsbrev, tilbud og anden information fra Nellemann og Volvo Car Denmark via følgende kanaler:


Tag en prøvekørsel i din nye Volvo 

 

Er du på udkig efter en ny bil, der både giver optimal køreglæde, er god ved miljøet og har masser af moderne teknologi? Så bør du booke en prøvekørsels-tur her på hjemmesiden og mærke, om den Volvo, du har forelsket dig i, er kærlighed ved første kørsel. Eller aflæg os et besøg hos Volvo Nellemann i enten Roskilde eller København, og se vores store udvalg.

 

En Volvo skal opleves med en prøvekørsel

Du kan ikke rigtig vide, om en ny bil er perfekt for dig, før du har taget den ud på vejene og luftet hjulene lidt. En Volvo skal opleves, før den kan vise dig sit fulde potentiale, og derfor skal du prøvekøre din bil hos Volvo Nellemann.

 

Du kan se det store udvalg af Volvo’er her på vores hjemmeside, så du let kan vurdere, om køretøjerne passer til de bildrømme, du har. Og du kan faktisk bestille en prøvekørsel direkte, hvor model, dato og tid passer til dit skema. Når du vil prøvekøre en bil, skal du blot gøre følgende:

 

  • Vælg model her på hjemmesiden. Sortimentet kan variere, men du vil altid blive præsenteret for stærke Volvo’er, der giver dig valuta for pengene

  • Angiv specifikke ønsker i det tilhørende kommentarfelt

  • Vælg herefter afdeling – enten Roskilde eller København

  • Vælg dato

  • Vælg tidspunkt

  • Indtast kontaktoplysninger i form af navn, e-mail og telefonnummer, så vi kan få fat på dig. Vores forhandler vil herefter forsøge at imødekomme dine ønsker

 

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores afdelinger i enten Roskilde eller København, hvor du kan føle, dufte, mærke og se din nye favorit-Volvo med egne sanser. Her bliver du mødt af et kompetent fagpersonale, der kan være dig behjælpelig med de spørgsmål, du måtte have – både de tekniske og de praktiske. Og herefter kan du få en aftale om at prøvekøre den bil, du er brændt varm på.

 

Derfor skal du tage en prøvekørsel

Ligesom du ofte prøver tøjet på i tøjbutikken, før du beslutter, om du vil købe det, bør du også prøvekøre en bil, du er interesseret i. Det er nemt og hurtigt at få en prøvekørsel i en af vores mange fantastiske biler, så du bør klart gøre dig selv en tjeneste og prøve bilen af, før du overvejer at købe eller lease. En bilhandel er ikke en lille investering, og hos Volvo Nellemann vil vi gerne tilbyde dig en handel, du bliver glad for i længden.

 

En prøvetur i bilen hjælper dig med at vurdere, om I er et godt match. Du kan mærke, hvordan bilen føles, og hvordan styring og kontrolpanel fungerer for dig. Når du kører, kan du bedre vurdere udsyn og synsvinkler, og om der er noget, du er ukomfortabel med. Du får tillige muligheden for at prøve de mange funktioner og features af, som vores Volvo’er kommer med.

 

Du vil ofte opleve, at det vil være anderledes at køre i den nye Volvo i forhold til din gamle bil, og du får derfor chancen for at vurdere, om du kan vænne dig til den nye situation. Hos Volvo Nellemann er prøvekørslen en vigtig del af bilhandelen, og derfor opfordrer vi vores kunder til at prøvekøre den bil, de er interesserede i.

 

Derfor skal du tage en prøvekørsel hos Volvo Nellemann

Hos Volvo Nellemann forhandler vi flere Volvo-modeller, og alle kan de berige din hverdag og give dig mere køreglæde, sikkerhed og moderne bekvemmeligheder samt mere omtanke for miljøet. Bilerne er topmoderne, og vores service er høj. Derfor kan du få:

 

 

Vores bilmodeller er som nævnt helt moderne, og derfor kan du forvente biler i særklasse. Når du vælger en Volvo hos Volvo Nellemann kan du for eksempel få kombinerede hybridbiler, rene hybrider, biler i flere farver, elbiler med lang køretid og elbiler med lav udstødnings-emission. Det vil sige lige den type, der passer til dine behov.

 

Sikkerhed er en anden særdeles vigtig faktor, og moderne sikkerhedsløsninger holder dig ude af fare. For eksempel er der særlige informationssystemer for blinde vinkler og BLIS, der justerer styringen af køretøjet, hvis der er risiko for kollision med andre køretøjer.

 

Du kan også glæde dig over, at bilerne kan være udstyret med fuld Google-integrering. Det betyder, at du blandt andet kan komme til at opleve en bedre navigation med Google Maps, adgang til Google Play og mulighed for benyttelse af stemmekommandoer via Google Assistant. Så behøver du ikke lade hænderne slippe rattet eller øjnene slippe vejen. Book en prøvekørsel her på hjemmesiden, og oplev alt det, som Volvo kan tilbyde dig.