Volvo Skadescenter

Uanset hvilken Volvo model du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du benytter, står vi altid klar til at hjælpe dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt – og naturligvis med så lidt besvær som muligt.

Ved at benytte et Nellemann Skadecenter får du følgende fordele som sikrer dig den bedste oplevelse, når uheldet er ude:

  • Vi har dygtige veluddannede medarbejdere, som ved hvordan din bil skal behandles.
  • Vi monterer kun veltilpassede originale reservedele, så din bil forbliver den bil, du har købt.
  • Vi modtager og følger fabrikkens reparationsvejledning til din bil, således at du kan stole på, at bilens sikkerhedssystem også fungerer efter afsluttet reparation.
  • Du får naturligvis 3 års garanti på alt skadesarbejde.
  • Vi samarbejder med alle anerkendte forsikringsselskaber, og sikrer derved, at der spildes mindst mulig tid på opgørelse af din bil.
  • Kan din bil IKKE køre på grund af skaden, hjælper vi dig med at finde den bedst mulige transportordning og har en flåde af Volvo erstatningsbiler.

Så har uheldet været ude kan du kontakte vores KundeCenter her, som har åbent alle hverdage fra kl. 7.00 - 17.00. Som sagt, lad os gøre din bil god igen. Vores Volvo skadescenter er i Roskilde, men du kan også indleverer din skade i København Ø, hvor der også står erstatningsbiler klar. Vores Volvo skadescenter udbedrer skader på hele Sjælland og i København. Kontakt gerne vores skadescenter på tlf. 46755124. 

Kontakt os

Har du fået en skade eller har spørgsmål til vores karrosseriværksted, så skriv gerne til os.

Loading...