V60

 • Kør en omvej

  Til dem, der har brug for en alsidig stationcar, men ønsker samme avancerede køreegenskaber som i en sportsvogn.

  Bestil prøvetur »
 • Polestar

  V60 Polestar er født og opvokset på racerbanen og er helt igennem en performancemodel. Den er udviklet med den ene ting for øje at levere optimale køreegenskaber på alle veje, under alle forhold, året rundt. Dette er den hurtigste og sjoveste Volvo stationcar med den korteste reaktionstid nogensinde.

  Bestil prøvetur »
 • Ydeevne på kommando

  Model V60 er ren køreglæde - fart og ydeevne, men med lavere brændstofforbrug. Med en fire-cylindret motor, der har samme motorkraft som en seks- eller otte-cylindret motor. Og gearskiftefunktion ved rattet til hurtigere og mere præcise, manuelle gearskift.

  Bestil prøvetur »
 • R-design

  Bedre kontrol i sving, mere spændende køreegenskaber, øget drejningsmoment, større ydelse og spænding. Med forbedrede elementer og et sporty design ind- og udvendigt.

  Bestil prøvetur »
Sensus

Opret forbindelse med bilen

Vores banebrydende teknologisystem afspejler perfekt svensk innovation, som er minimal, intuitiv og indrettet til at give maksimal nydelse.

Underholdning

Det ideelle lydanlæg til køreturen - kvalitetslydanlægget fra Harman Kardon. Med vores foretrukne musiksøgnings-apps indbygget.

Navigation

Forenklede navigationsfunktioner snedigt integreret i instrumentbrættet. Vælg destinationer med stemmestyring, eller brug din smartphone til at gøre det på afstand.

Betjening

Et elegant digitaldisplay med ratknapper og stemmekommandoer. Du skal bare sige det højt for at få vejvisning, skifte musik, foretage et opkald eller sende en SMS.