XC40

XC40 Plug-in Hybrid

Nyhed

XC40 Recharge

Recharge er Volvos nye serie af rene el- og plug-in hybridbiler. Med XC40 Recharge bevæger du dig nu igennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning.

Oplev den nye XC40

Smart design

Made by Sweden, designed for city life

Plads til livet

Hverdagen kan blive kompliceret og rodet - men det behøver din bil ikke at være. Udforsk de smarte opbevaringsløsninger i XC40.

Din smarte partner

Intuitiv teknologi, der er lige så opkoblet, som du er.

Din beskytter

Oplev hvordan den nye Volvo XC40 hjælper med at beskytte dig og dine passagerer på enhver rejse. 

Tag kontrol over byen

Godt udsyn og agil håndtering giver dig selvtillid, når du kører gennem byens gader. 

Oplys eventyret forude

LED-forlygterne giver din XC40 karakter og et udsøgt udsyn over vejen forude.

I kontrol

Interiøret i XC40 er designet til at gøre hverdagen lettere og mindre kompliceret.

The sound of Sweden

Oplev en bil, der er skabt til at afspille musik.

Det er godt at dele

Lad andre låne din Volvo XC40 ved hjælp af simpel og sikker teknologi.

Klar til oplevelser

Ægte SUV-egenskaber, med øget frihøjde og store hjul.

Volvo XC40 kombinerer det kompakte med det moderne

Volvo XC40 er den mindste model i XC-serien og kombinationen af den kompakte størrelse samt et væld af højteknologisk udstyr, gør hybriden ideel til livet i byen. Blot fordi størrelsen er ydmyg, betyder det ikke, at der er sparet på noget. Med Volvo XC40 behøver du ikke nøjes, da SUV-modellen formår at få skandinavisk stilrenhed med kompromisløs funktionalitet til at gå op i en højere enhed. 

 

Plug-in hybridbilen giver dig mulighed for at have både elmotor og benzinmotor tilgængelig, så du kan bruge, hvad der passer i den givne situation. Udstyret er i orden præcis som sikkerheden, da den svenske bilproducent er kendt for altid at være på forkant, når det kommer til sikkerhed. Book din prøvetur hos Vovlo Nellemann, og mærk den kompakte hybridbils sikkerhed på egen krop.

Spækket med højteknologisk og lækkert udstyr

Foruden det lækre ydre og miljørigtige indre, byder Volvo XC40 på et hav af teknologiske funktioner. Google Maps er fuldt integreret i den lækre SUV og med trafikinfo i realtid, bliver du nemt og hurtigt navigeret i, hvordan du mest ubesværet når din destination. Med håndfri stemmestyring bliver alt dette desuden tilgængeligt for dig uden at du behøver at så meget som røre en finger. Det højteknologiske udstyr inkluderer desuden en indbygget ruteplanlægning, som fortæller dig præcis, hvor og hvornår du bør oplade hybriden.

 

Undgå frustration, når navigationssystemet ikke er opdateret på vejarbejde med modellens automatiske opdateringssystem. Alt er det ekstraudstyr, som er med til at sikre, at du får den bedste og mindst stressede køretur hver eneste gang. Selvom XC40 er badet i intelligent teknologi, er der også mere tilbehør at gå på opdagelse i for gadgetentiutiasterne og technørderne, som blandt andet Volvo Cars App, som giver dig fuld kontrol over din bil.

 

Undgå begrænsninger med motorer til forskellige behov

Elbilers popularitet stiger, men mange elbilsejere kæmper med at lokalisere oplademuligheder. Dog betyder tvivlsomme oplademuligheder ikke, at du helt behøver at lægge drømmen om en grøn bil på hylden. Med i Volvo XC40s pris har du nemlig både elmotor og benzinmotor til rådighed. På den måde kan bilen altid følge med byens høje tempo, hvor der ikke altid er tid til at dvale. Opstår der situationer, hvor opladning ikke er muligt, kan du køre på traditionelt benzinmotor, så du stadig når, det du skal. 

 

Er du interesseret i at begrænse udledningen af CO2, men stadig nødsaget til at kunne være køreklar, hvor som helst, når som helst? Volvo XC40s gennemtænkte og geniale plug-in hybrid system sikrer, at din bil ikke begrænser bevægelsesmulighederne, men samtidig holder planetens velvære in mente. Kør landet tynd med god samvittighed, og mærk en bil, som emmer af skandinavisk kvalitet.

Gør køreturen personlig, og design selv din XC40

Selvom Volvo har gjort sig umage med at designe en elegant og eminent bil, kan der stadig være individuelle behov for, hvordan du vil have, at din bil ser ud. Kreativiteten og personligheden kan få frit spil med muligheden for at designe din Volvo XC40. Vælg lige præcis den nuance, som du drømmer, at din bil, sæder eller fælge skal have. Fordi XC40 ikke går på kompromis med kvaliteten, bør du heller ikke gøre det med udseendet af bilen. 

 

Drømmer du om at kunne se stjernerne på en klar aften eller slikke sol, mens du cruiser på vejene? Hos Volvo Nellemann har du mulighed for at tilvælge panoramatag til din Volvo XC40 og realisere dine inderste bildrømme. Blot fordi SUV’en er praktisk og bæredygtigt, er det nemlig ikke ensbetydende med, at den er kedelig. En bil er meget mere end blot et køretøj, som tager dig fra A til B. Vores mange tilvalgsmuligheder gør det simpelt for dig at designe en Volvo XC40, som ikke vil skuffe. Se vores prisliste for en række af ekstraudstyr her.

Få fingrene i din XC40 med Volvo Nellemanns leje- og leasingaftaler

Uanset om du er på udkig efter at eje eller interesseret i at tegne en leasingaftale, har vi hos Volvo Nellemann en løsning til dig. Vi tilbyder leasing til private såvel som erhverv, og kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at komme ud at rulle på vejene i den nye XC40. Er du klar til at købe, er du velkommen til at kontakte os for en købsaftale.

 

Udforsk den nye XC40

Gå på opdagelse i vores galleri med billeder af den nye Volvo XC40. Oplev et design, der er ungdommeligt, autentisk og med masser af karakter.

Designed around you, som alle biler fra Volvo

Selvom Volvo XC40 er en ny type Volvo, er den stadig tro mod den måde, vi altid har skabt vores biler - Designed around you. Med et design og innovationer til at gøre din hverdag mindre kompliceret og mere behagelig.