V90

Volvo V90 stationcar er bygget til oplevelser

Når du skal beskrive billedet på luksuriøse stationcars, tænker du måske på stilrene linjer, avanceret teknologi og en komfortabel køreoplevelse. Den elegante Volvo V90 er ingen undtagelse.

 

Som den tredje model i Volvos topserie bygger denne stationcar på æstetik, materialer, sikkerhed og finish. Samtidig kan du nyde godt af praktiske egenskaber som blandt andet Pilot Assist teknologi og Adaptive Cruise Control.

 

Drømmer du om at teste bilen? Hold dig ikke tilbage. Book en prøvekørsel hos Volvo Nellemann i København eller Roskilde. En stilfuld og alsidig stationcar som denne skal opleves.

 

Få komfort og plads til hele familien

I den stilfulde Volvo V90 er der virkelig kræset for, at selv den store familie vil få glæde af bilen. En akselafstand på næsten tre meter gør, at kabinen føles enorm. Det betyder, at der er god plads både på passagerforsædet samt på bagsædet. Samtidig har bagagerummet en volumen på 560 liter. 

 

Derudover er den store premium-stationcar yderst komfortabel. For eksempel reagerer luftaffjedringen bagi med det samme for at opretholde højden, stabiliteten og komforten. Uanset om du har familien på fem med i bilen eller kører alene. 

 

Luksuriøse detaljer som disse skaber en problemfri kørsel for alle passagerer. Lyder det som en bil for dig? Find din nærmeste afdeling, og tag kontakt til os.

 

V90 har teknologi og sikkerhed i fokus

Med Volvo V90 behøver du ikke fjerne blikket fra trafikken eller fjerne hænderne fra rattet. Oplev optimal navigation med Google Maps fuldt integreret i bilen samt håndfri stemmestyring gennem Google Assistant. Med head-up-displayet kan du både se hastigheden, få trafikinfo i realtid, besvare opkald og meget mere. Bare ved at bruge din stemme.

 

Den høje teknologi giver dig ikke bare en behagelig køretur. Den forbedrer også din sikkerhed. En adaptiv fartpilot tilpasser nemlig hastigheden, så du kan holde en sikker afstand til biler foran. Samtidig sørger Pilot Assist for, at bilen er i midten af kørebanen. Kommer der fodgængere, cyklister eller store objekter for tæt på, kan V90 også bremse eller styre udenom. 

 

Resultatet? En stærk fornemmelse af kontrol og forudsigelighed. Med denne højteknologiske stationcar fastholder Volvo den høje sikkerhed. Derfor egner Volvo V90 sig yderst godt til børnefamilier og dem, der bare gerne vil gøre køreturen mest mulig bekvem samt sikker.

 

En moderne og elegant stationcar

Trods de praktiske detaljer er der ikke indgået kompromiser i forhold til bilens elegante udseende. Indvendigt er Volvo V90 nemlig udstyret af smukke materialer som læder, ægte træ, aluminium og bløde plastoverflader. Med soltaget kan du samtidig nyde den fantastiske natur og åbne himmel fra kabinen.

 

Udseendet er naturligvis med stor respekt for den minimalistiske, skandinaviske designtradition, som Volvo sigter efter. Med avanceret teknologi skaber det en kabine, der både er overskuelig og stilfuld. For dig betyder det en velfungerende bil, der udtrykker et elegant look.

 

Leder du efter en sikker bil til hele familien, men hvor du ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet? Så er Volvo V90 det oplagte valg. Blot fordi denne bil er praktisk og har høj sikkerhed, er det altså ikke ensbetydende med, at den er kedelig.

 

Volvo V90 Cross Country og som plug-in hybrid

Vil du gerne tage på eventyr med god samvittighed? Hos Nellemann har du frit valg mellem Volvo V90 med alt fra en mindre, økonomisk dieselmotor til den store Volvo V90 T8 Twin Engine Hybrid med mere end 400 hk. Kom forbi os hos Nellemann til en prøvekørsel. 

 

Blandt andet kan du opleve den elegante plug-in hybrid stationcar Volvo V90 Recharge. Denne udgave leverer høj effekt og en lang elektrisk rækkevidde på op til 88 km. Det betyder, at du kan køre på ren el i kortere eller længere perioder og dermed mindske dit brændstofforbrug.

 

Med sit sporty look og de alsidige køreegenskaber er Volvo V90 Cross Country oplagt til dig med en aktiv livsstil. Denne mild hybrid er udstyret med AWD-teknologi (firehjulstræk). Du kan derfor sagtens tage på eventyr med cykelholder eller skiboks på taget.

 

Find Volvo V90 til salg og en stærk pris

Hos Volvo Nellemann ønsker vi, at du får den bedste løsning, når du skal have en ny bil. Uanset om du foretrækker Volvo V90 som hybrid eller med benzin. Derfor tilbyder vi mulighed for leasing til private såvel som erhverv. 

 

Med leasing kan du teste Volvo V90 over en kort periode uden at stå med reparationer og andre uforudsete udgifter. Det sørger vi nemlig for. Er du klar til at købe? Så er du velkommen til at kontakte os for en købsaftale. Lige meget om du vil købe eller lease, står vores professionelle medarbejdere klar til at vejlede dig.

 

At genopfinde en klassiker

Twin Engine Teknologi

Med T8 Twin Engine opnår Volvo V90 ultimative og kompromisløse præstationer. De tre forskellige køreprogrammer er konfigureret til at dække ethvert behov.

Hybrid programmet tilbyder dig en behagelig og effektiv hverdagskørsel. Pure programmet giver dig lydløs kørsel helt uden emissioner, mens Power programmet kombinerer benzin- og elmotorens kræfter og giver maksimalt moment og ydelse.