V60

  • EN STATIONCAR TIL EN NY ÆRA

    Den nye Volvo V60

    Elegant, sporty og alsidig: Byd velkommen til en ny generation af stationcars. Prøvekør den nye V60 fra august 2018.

    Bestil prøvetur »

exterior-feature-two.jpg

DYNAMISK OG ALSIDIG

Vores vision af en stationcar til familien

Den nye Volvo V60 er en alsidig familiestationcar, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hvert øjeblik. En avanceret undervogn, kraftfulde motorer og mulighed for valg af forskellige køremåder sætter dig i centrum af en engagerende køreoplevelse. I kabinen skaber skandinavisk håndværk kombineret med smart teknologi et sted, hvor du altid vil nyde at tilbringe din tid. Både ind- og udvendig giver V60 dig følelsen af kvalitet og formål, der definerer det bedste inden for skandinavisk design. I mere end 60 år har vi været drevet af en vision om at skabe stationcars, der er med til at berige folks liv. Dette er vores vision, der føres ud i livet.
VOLVO V60 HIGHLIGHTS

Helt tæt på V60

Flere kilometer, mindre udslip

CO2-udslip fra kun 117 g/km og brændstofforbrug så lavt som 22,7 km/l. Vælg mellem vores D4 dieselmotor og T6 AWD benzinmotor.

Fem pladser

Fem behagelige sæder betyder komfort for alle. Det nedfældbare splitbagsæde har en praktisk 60/40-opdeling. Tilvælg eksempelvis et elbetjent, nedfældbart ryglæn.

Plads til enhver bagage

Volvo V60 har en bagagerumskapacitet på 529 liter og er blandt de største i klassen. Her har du plads til alt, hvad din familie har behov for.

ALLE DETALJERNE I V60

Udforsk de smukke detaljer

Oplev den nye V60 - en alsidig stationcar til mennesker, der værdsætter godt design, dynamiske køreegenskaber og intuitiv teknologi, der gør livet lettere.

Alle billederne af V60

Billederne af den helt nye V60 – skandinavisk design, der afspejler selvbevidsthed og kvalitet.

VÆLG DIT UDSTYRSNIVEAU

Volvo V60

V60 Momentum

Eksklusivt udseende med et højt niveau af teknologi.

V60 Inscription

Smuk skandinavisk håndværk.

Udforsk V60 Inscription

Byg din V60 Inscription