S90

Volvo S90 giver dig en elbil i luksusklassen 

Vil du gerne have en moderne bil, der både omfavner at passe på miljøet og at give dig absolut køreglæde med topmoderne teknologi? Så bør du se nærmere på Volvo S90 hos Volvo Nellemann. Her er tale om et køretøj, du både kan få som hybrid kombineret med diesel/benzin og som en ren el- og plugin-hybridbil. Du kan se alle mulighederne hos Volvo Nellemann og komme lidt tættere på din nye drømmebil, der forener alle livets vigtige aspekter.

 

Volvo S90 kommer i to varianter

Volvo S90 er en fantastisk fremtidssikret bil, der vil tiltale dig, som går efter sublimt håndværk, miljøvenlige løsninger og moderne teknologi. Bilen kommer til en fordelagtig pris og hjælper dig med at indfri de forventninger, du har til din næste bil. Der er flere versioner af bilen at vælge mellem, og det inkluderer: 

 

  • Volvo S90 – hybrid kombineret med benzin eller diesel

  • Volvo S90 Recharge – ren el- og plugin-hybridbil

 

S90’eren giver dig en meget smidig kørsel med masser af trækkræfter, mens den samtidig har et lavt forbrug af brændstof og udstødnings-udslip. Recharge giver dig en mindre miljøpåvirkning med mere motorkræft. Du kan derfor købe netop den type bil, der passer bedst til dine behov.

 

Få Volvo S90 med masser af moderne muligheder 

Uanset hvilken type du foretrækker, får du med Volvo S90 en fantastisk bil, der leverer masser af køreglæde. Køretøjet er spækket med moderne features og funktioner, som både hæver sikkerheden, tilgængeligheden og funktionaliteten samt skubber til grænserne for, hvad en bil kan.

 

Modellen er designet til at kunne køre rigtig langt per opladning, så du kommer ikke til at opleve de begrænsninger, der tidligere var elbilers store hæmsko. I stedet kan du få op til 90 kilometer i elektrisk rækkevidde.

 

Uanset om du vælger en ny eller brugt bil hos Volvo Nellemann, vil du med den nye Volvo S90 opleve en fantastisk elektrisk frihed i dagligdagen, som ikke forurener ret meget. Udstødnings-emissionen holdes nede med en optimeret ren luft, som både er til gavn for dig og miljøet.

 

Lad Volvo S90 hjælpe dig med at leve livet

Hos Volvo Nellemann går vi meget op i at forhandle biler, der gør hverdagen bedre. Volvo S90 lever til fulde op til dette, og det skyldes ikke mindst den fantastiske integrerede Google-funktionalitet. Med Google i din bil får du blandt andet mulighed for:

 

  • En bedre navigation 

  • Mere bekvemmelighed i bilen

  • At udrette mere på farten

 

Med hensyn til navigationen finder du et fuldt ud integreret Google Maps-system, som du kan styre via stemmen. Der er derfor Google Assistant lige ved hånden, som adlyder, hvad du siger, og du kan for eksempel få trafikinformation i realtid og automatiske omdirigeringer ved besværlige trafikale problemer. Du får også adgang til Google Play.

 

Når du køber eller leaser Volvo S90, får du tillige en prima tilgængelighed med en forbedret rutevejledning, underholdning eller kontakt til venner og familie. Via Google Assistant kommer du let i gang med dagligdagens gøremål uden at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. Du får også mulighed for en let forbindelse med dine favorit-apps, og der er en stærk smart-kompatibilitet i bilen.

 

Volvo S90 er næsten et lille underholdningscenter i sig selv, og det inkluderer selvfølgelig også rigtig god lyd, der giver bedre samtaler og en større nydelse af musikken. Med et unikt Bower & Wilkins-design vil du opleve et avanceret lydsystem, der giver den bedste klang og klarhed.

 

Høj sikkerhed hos Volvo S90

Funktioner og moderne features er smarte, men de er ingenting uden det vigtigste i bilen – sikkerheden. Hos Volvo S90 er sikkerhedssystemerne inkorporeret i bilens dna, og det inkluderer blandt andet det særlige informationssystem for blinde vinkler, som øger sikkerheden med aktiv support, når du skifter vejbane. En anden fantastisk sikkerhedsfunktion er BLIS, der justerer styringen af køretøjet, hvis der er risiko for kollision med andre køretøjer.

 

Køb din Volvo S90 hos Volvo Nellemann

Hos Volvo Nellemann har vi et stort udvalg af gode biler, og det inkluderer naturligvis Volvo S90. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette bil til netop dine behov, og derfor er du meget velkommen til at se udvalget her på hjemmesiden og besøge os i enten Roskilde eller København. Her kan du se bilen og tage en prøvetur, før du beslutter dig.

 

S90

Vi har også S90 som mild hybrid kombineret med benzin eller diesel, hvilket sikrer en smidig kørsel med lavere brændstofforbrug og udslip fra udstødningen, men mere trækkraft.

S90 Recharge

Recharge er Volvos nye portefølje af rene el- og plug-in hybridbiler. I en S90 Recharge bevæger du dig gennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning.

Bedre luftkvalitet

Vi tager hensyn til miljøet både uden for og inde i bilen. Avanceret filtreringsteknologi er en integreret del af vores verdensnyhed Air Quality-system, der hjælper med at gøre kabineluften ren.

Skærp dine sanser

Med head-up displayet kan du holde øje med din hastighed og detaljerne i din navigation, besvare dine telefonopkald og meget mere. Alt sammen uden at kigge væk.

En hjælpende hånd

Driver assist med Curve Speed Adaptation finjusterer din hastighed automatisk og giver større komfort og præcision i stort set enhver trafiksituation.

Vælg en stil til din S90 Recharge

S90 Recharge R-Design (plug-in hybrid)

Ultimativt design

S90 Recharge Inscription (plug-in hybrid)

Raffineret elegance