• Designet til forandring.

    S60. Til vejen. Til planeten.

Oplev dynamisk køreglæde i Volvo S60

Er det muligt at skabe en sportslig bil med 390 hestekræfter, der samtidig ikke udleder særlig meget CO2? Hvis du tror, at svaret er nej, så tro om igen. 

 

Den nye Volvo S60 er nemlig ikke kun en kraftfuld sedan med atletisk design. Bilen fås som plug-in hybrid med en banebrydende T6 eller T8 Twin Engine drivlinje. For dig betyder det en slagkraftig kombination af en elektrisk motor og en forbrændingsmotor, så du kan nyde den rene køreglæde.

 

Vil du gerne høre mere? Bliv på siden, og find ud af, hvad du ellers får med. Bagefter kan du finde vores nærmeste afdeling, der måske har Volvo S60 til salg. Hvad enten det er Volvo S60 fra 2019, 2017 eller andre årgange.

 

Volvo S60 er eminent og sikker køreoplevelse

Hos svenske Volvo gør de en dyd ud af at forbedre deres automatiske sikkerhedssystemer i bilerne. Sætter du dig bag rattet i en Volvo S60, er det ingen undtagelse. Bilen kommer nemlig med automatisk bremsning og intelligent sikkerhedsteknologi.

 

Hvis du for eksempel kører ud af vognbanen, vil Lane Keeping Aid styre dig forsigtigt tilbage på rette vej. Derudover vil Adaptive Cruise Control sikre en god afstand til bilen foran. Er der risiko for kollision, kan et smart informationssystem justere styringen. Så kan du bedre undgå at ramme andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr. 

 

Specielt i myldretrafikken kan du få gavn af disse teknologier, da de også kan stoppe bilen helt og sætte i gang. Når det så er tid til at parkere, får du hjælp af en parkeringssensor og hele fire kameraer med 360°-visning. På den måde kan du parkere eller bakke i selv trange rum.

 

De mange indstillinger og præcise, skarpe reaktioner giver dig fremragende kontrol og en dynamisk, afslappet kørsel. Får du lyst til en prøvetur? Bestil tid til testkørsel allerede i dag.

 

Få luksus og fornøjelse i S60

Er du til et råt, luksuriøst look? Så er det netop, hvad der kendetegner den sporty og elegante Volvo S60 sedan. Sort, rød, blå, grå – find en Volvo S60 til salg hos os, og se, om vi har den perfekte farve for dig. 

 

Designets dynamiske linjer minder i høj grad om andre succesfulde modeller som S90, V90 og XC60. Det er intet tilfælde. Hos Volvo ønsker de nemlig at kombinere at minimalistisk, skandinavisk design i alle deres nye biler. Måske genkender du eksempelvis bilens kraftige “Thors Hammer” LED-lygter?

 

Nyd også den friske luft og åbne himmel fra bilens soltag. Eller læn dig godt tilbage i det fine læder, som alle sæderne i Volvo S60 byder på. Et avanceret chassis og firehjulstræk er godt afstemt i affjedring, så du får en behagelig køreoplevelse under praktisk talt alle vej- og vejrforhold. Sol, regn, sne eller slud. 

 

Med ventilation, klimaanlæg og massage til ryggen bliver alle dine rejser dermed til en fornøjelse. Så kan du bedre komme udhvilet frem.

 

S60 som plug-in hybrid eller mild hybrid?

Hos Nellemann ved vi, at alle mennesker har forskellige behov for ekstraudstyr og design i en bil. Det samme gør Volvo. Derfor kan du naturligvis vælge deres S60 sedan i tre forskellige udgaver. Skal den være raffineret og eksklusiv? Dynamisk og stilfuld? Eller have ren ydeevne og elegant finesse? Alle krav er mulige.

 

En af modellerne hedder Volvo S60 Inscription, der er den mest sofistikerede ifølge producenten. Foretrækker du en unik performance, bør du kigge efter S60 T8 Polestar Engineered med imponerende teknologi. Endelig er der også mulighed for den atletiske S60 R-Design med en solid undervogn og opgraderede bremsesystemer.

 

Oplev de nyeste modeller med forskellige plug-in hybrid motorer. Her hjælper en elmotor på bagakslen både brændstoføkonomien og hestekræfterne. Hvis du ikke har mulighed for opladning, kan du også vælge en mild hybrid udgave. Med op til 400 hestekræfter bliver køreturen bestemt ikke kedelig.

 

Find din nye Volvo S60 til salg i dag

Vores store udvalg af farver, specifikationer og tilbehør til S60 giver dig en helt særlig fordel: du kan nemlig skabe en skræddersyet Volvo S60, der passer til netop dig og din livsstil. Se vores prisliste for en række af ekstraudstyr, når du skal designe bilen.

 

Er du interesseret i leasing, vil vi hos Volvo Nellemann med glæde finde den bedste løsning for dig. Fordelen ved denne aftale er, at du kan afprøve bilen over en periode og finde ud af, om S60 faktisk er noget for dig. Er den ikke det, afleverer du den blot tilbage indenfor perioden. Samtidig har du ingen risiko for værditab. 

 

 Er du klar til at købe, er du velkommen til at kontakte os for en købsaftale.

 

En grøn bil, der ser godt ud i rød

Konventionel visdom siger, at det ikke er muligt at lave en sportssedan med 390 hk., der samtidig reducerer CO2-udledningen. Hos Volvo Cars er der ingen begrænsninger. Vi følger ikke konventionel visdom.

Den nye Volvo S60 kan købes som plug-in hybrid med en T6 eller T8 Twin Engine drivline, der leverer dynamisk performance og banebrydende teknologi, som gør den til en helt unik sedan. Plug-in hybriden er både kraftfuld og reducerer CO2-udledningen, så du kan nyde køreoplevelsen i en sportssedan uden at gå på kompromis med dine værdier.

VOLVO V60 HIGHLIGHTS

Volvo S60-højdepunkter

Bæredygtig trækkraft

Nyd en intensiv køretur med effektive motorer og S60 T8 Twin Engine Plug-In Hybrid, der kan køre helt uden udslip.

Innovationer inden for sikkerhed

Vores verdensførende sikkerhedsfunktioner beskytter dig og dine passagerer - og er resultatet af årtiers innovation.

Intuitiv teknologi

Fremsynede nyskabelser som en stor 9” Sensus touch-skærm og et førsteklasses lydanlæg sørger for, at du er opkoblet og underholdt.

Gør den til din egen

Skab din perfekte Volvo S60. Vælg blandt et stort udvalg af farver, specifikationer og tilbehør, designet til at passe perfekt til dit liv og din stil.

BYG DIN EGEN

S60 T8 POLESTAR ENGINEERED

Bygget til anderledes performance

S60 T8 Polestar Engineered er en unik performance-sedan. Oplev en intelligent tilgang til medrivende køreglæde, med øjeblikkelig ydelse fra plug-in hybriddrivlinen, Polestar's optimerede motorsoftware og en undervogn, der indbefatter opgraderede ophængs- og bremsesystemer. Disse er udviklet af Polestar ved hjælp af komponenter fra Öhlins og Brembo - nogle af verdens bedste virksomheder inden for performanceteknologi.

Byg din egen S60 T8 Polestar Engineered

S60-GALLERI

Det fulde billede

Udforsk sedanen for dem, der tør være anderledes.

FIND DET RETTE UDSTYRSNIVEAU TIL DIN S60

Find ud af, hvilket S60-udstyrsniveau der er det rigtige for dig.

S60 inscription

Skandinavisk luksus omdefineret

S60 R-Design

Atletisk design og opgraderinger af undervogn

S60 T8 Polestar Engineered

Elektrificeret performance uden lige.

Vær helt din egen

Det kræver selvtillid at gå sine egne veje. Det er derfor, vi har skabt den nye S60. Det er en sedan, der ikke følger konventionel visdom eller praktisk tænkning.

OPDAG S60

Tag dit næste skridt

Byg din egen

Skab en Volvo S60, der er skræddersyet til dine personlige ønsker.

Byg din egen S60

Find din afdeling

Find din nærmeste afdeling.

Find afdeling

Bestil tilbud

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler med et tilbud på din Volvo S60.

Bestil tilbud