Den helt nye Volvo V60

Vores vision af en stationcar

Den nye Volvo V60 er en helt ny stationcar, der byder på alsidighed, god plads og en premium oplevelse - selv om bilen udsættes for aktiv fritid og hele familien. Avanceret undervogn, kraftfulde motorer og mulighed for valg af forskellige køremåder sørger for, at du får leveret en køreoplevelse i særklasse. Kabinen er skabt i smukt skandinavisk håndværk og design, kombineret med smart teknologi i den centralt placeret skærm. Både ind- og udvendig giver V60 dig følelsen af høj kvalitet og funktionalitet, der definerer det bedste inden for skandinavisk design.

Hos Nellemann tilbyder vi allerede nu privatleasing af V60, ligesom vi naturligvis tilbyder erhvervsleasing af den helt nye Volvo V60. Til dig der ønsker at købe den nye V60, tilbyder vi allerede nu gode tilbud og kan tilbyde dig en omfattende aftale med attraktiv finansiering og tryg serviceaftale.

Se priser og udstyr

Se vores privatleasing tilbud

Bliv holdt opdateret om den nye V60

Vil du gerne vide mere, allerede nu have et tilbud eller opdateres når der er nyt og når bilen står i butikken, så udfyld nedenstående formular.

Loading...


4. Hold mig opdateret

4. Hold mig opdateret