Velkommen til Volvo Car Privatleasing!

Den nyeste sikkerhedsteknologi hjælper med at beskytte det, der er vigtigt for dig. Sikkerheden fortsætter, når du vælger Volvo privatleasing, som tilbyder dig fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer.

Herunder kan du se vores store udvalg af Volvo-modeller til privatleasing – vælg blandt andet mellem den kompakte V40, eller den moderne og rummelige stationcar V90. Find den rette Volvo til dine ønsker og behov.

Vælg blandt alle vores modeller

Med Volvo Car Privatleasing har du de samme valgmuligheder som ved køb af en ny Volvo. Vores prislister indeholder de mest populære modeller og tilvalg, men du kan vælge din drømmebil blandt hele vores modelprogram. Hvis du ønsker en anden model, motor eller et andet udstyrsniveau, kan vores forhandlere hjælpe dig med at sammensætte et tilbud, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også designe din bil i vores car configurator ved at følge nedenstående link.

Leasing af bil hos Volvo Nellemann

Leasing er frihed. Frihed til at vælge selv. Frihed til at forny sig. Frihed til at slippe alle bekymringer. Når du privatleaser din bil, slipper du for bekymringer og uforudsete udgifter. Du skal hverken tænke på dyre reparationer, der dukker op ud af det blå, eller hvor meget værdi bilen taber. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at vælge en lækker bil.

 

Leasing af bil betyder, at du kan vælge den bil, du drømmer om lige nu – og skifte den ud, når leasingperioden udløber, og en ny bil er drønet afsted med dit hjerte. Hos Volvo Nellemann kan du opleve alle nye Volvo-modeller og privatlease den bil, der passer til dig og din hverdag.

 

I forbindelse med leasing af bil hos Volvo Nellemann er vores salgskonsulenter altid klar med ekspertviden om bilerne, de forskellige finansieringsformer og meget mere. Nellemann A/S er autoriseret Volvo-forhandler i København og Roskilde. Kontakt os for at få svar på alle dine spørgsmål, og find en bil, der opfylder dine behov og ønsker.

Hvorfor vælge Volvo Car Privatleasing?

En Volvo skal ikke forklares. En Volvo skal opleves. Derfor kan du også altid komme forbi Volvo Nellemann i enten København eller Roskilde. Bestil en prøvetur, og lad bilerne fortælle dig, hvorfor du skal vælge Volvo Car Privatleasing. Hvis du ikke har tid til en prøvetur, har vi også et par gode grunde til, hvorfor du skal vælge at lease din Volvo. Læs med her.

 

Volvo designer deres biler omkring mennesker. Det betyder, at nye teknologier ikke bare skal være innovative og smarte. Nye teknologier skal altid designes med tanke på rigtige mennesker. Nye teknologier skal forenkle og forbedre dit liv. Nye teknologier skal gøre det nemt og sikkert for dig at køre bil. Uanset om du køber eller leaser bilen.

 

Volvo Car Privatleasing giver dig mulighed for at køre bekymringsfri rundt i en flot ny bil til en fast lav ydelse. Når du leaser din bil hos Volvo Nellemann, kan du frit vælge blandt alle Volvo-modeller, og du får selvfølgelig mulighed for at vælge de nyeste sikkerhedsteknologier, så du kan føle dig tryg på køreturen. Behøver du flere gode grunde til at vælge Volvo Car Privatleasing? 

Leasing af bil til fast lav ydelse

Prisen for leasing af bil varierer afhængigt af, hvordan din drømmebil ser ud, og hvilken finansieringsform du vælger. Hos Volvo Nellemann er vi altid klar til at rådgive og guide dig, hvis du har spørgsmål vedrørende priser og finansiering. Bestil et tilbud, og bliv kontaktet af en af vores salgskonsulenter.

 

Når du privatleaser din bil hos Volvo Nellemann, får du en fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer. Leasing af bil skal ikke være besværligt. Det skal være nemt. Det skal være gennemsigtigt. Det skal være gennemsyret af ren køreglæde. 

 

Du får ikke kun ren køreglæde og faste lave priser, når du leaser din bil hos Volvo Nellemann. Du får også adgang til vores velsmurte servicesystem. Uanset om du køber eller privatleaser, tilbyder vi Volvo Service 2.0, der blandt andet inkluderer:

 

 •         Lejebil ved service
 •         Gratis opdatering af software
 •         Dækopbevaring
 •         Reparation af forrude
 •         24-timers telefonservice

 

Vi tager service personligt og gør os umage. Det skal altid både være nemt og rart at besøge vores serviceværksteder. Vi står klar til at hjælpe dig.

Privatleasing – vælg frit blandt alle modeller

Med Volvo Car Privatleasing har du de samme valgmuligheder som ved køb af en ny Volvo. Vores prislister indeholder de mest populære modeller og tilvalg, men du kan vælge din drømmebil blandt hele vores modelprogram. Se det store udvalg af Volvo-modeller til privatleasing – vælg blandt andet mellem:

 

 •         En moderne og rummelig stationcar V90
 •         Plug-in-hybrid modellen Volvo S60 Recharge
 •         Den luksuriøse Volvo S90
 •         En komfortabel SUV som XC90

 

Hvis du ønsker en anden model, motor eller et andet udstyrsniveau, når du privatleaser hos Volvo Nellemann, kan vi hjælpe dig med at sammensætte et tilbud, der passer til dine ønsker og behov.

 

Du kan også bygge din bil i vores konfigurator. Det giver dig en unik mulighed for at lege med bilens design og for at se bilen med de forskellige udstyrspakker fra alle vinkler – både indvendigt og udvendigt. Leasing af bil giver dig frihed til at bygge og designe lige præcis den bil, du har brug for i dit liv lige nu. Find den rette Volvo til dine ønsker og behov.

Få den nyeste sikkerhedsteknologi når du leaser

Når du privatleaser en Volvo, får du også glæde af de nyeste teknologier inden for sikkerhed. Volvos tankesæt omkring sikkerhed hedder IntelliSafe og består af en række systemer, der skal gøre din kørsel så sikker som muligt. Det hjælper dig med at beskytte det, der er vigtigt for dig. IntelliSafe sætter fokus på:

 

 •         Støtte. Nyd godt af en række støttefunktioner, der gør det nemmere at køre sikkert, blandt andet adaptiv fartpilot og aktiv parkeringshjælp.
 •         Forebyggelse. Undgå unødvendige uheld med funktioner såsom afstandskontrol og vognbaneassistance.
 •         Sikkerhed. Hvis uheldet er ude, har en Volvo flere samvirkende funktioner, der kan hjælpe til med at beskytte dig selv og dine passagerer.

 

IntelliSafe dækker over en række systemer og funktioner, nogle af dem er standard i bilerne, mens andre kan vælges til. Tag en snak med en af vores dygtige sælgere, og find ud af, hvilke sikkerhedssystemer du har brug for. Leasing af bil hos Volvo Nellemann skal altid være en god og tryg oplevelse. Leasing af bil skal være frihed.