Billeasing tilpasset dine behov og ønsker

Drømmer du også om at køre rundt i en spritny, moderne Volvo? Hos Volvo Nellemann vil vi gerne hjælpe dig med at indfri den drøm - også selvom du ikke er klar til at købe. Derfor tilbyder vi billeasing af alle vores flotte modeller til overskuelige priser. Med vores store udvalg af biler, kan vi helt sikkert også finde en aftale, som passer dine behov og ønsker.

 

Er du klar til endelig at køre rundt i din drømmebil? Bestil en prøvetur i vores kompakte XC40 eller vores rummelige S60, og se, at drømmen er indenfor rækkevidde med vores leasingtilbud. Du fortjener at køre rundt i en bil, som opfylder alle dine behov, uden at det skal koste det hvide ud af øjnene.

Leasing af bil til fast, lav pris uden skjulte gebyrer

En af de største bekymringer, der kan melde sig, når du skal vælge billeasing, er hvorvidt prisen på papiret, nu også er den egentlige pris. Du har måske før stødt på uforudsete ekstraregninger, som først viser sig, efter kontrakten er underskrevet. Når du vælger billeasing gennem Volvo Nellemann, er du garanteret, at der ikke efterfølgende dukker skjulte gebyrer op. Aftalerne, vi laver for leasing af vores biler, er altid 100% transparente, så du ved, hvad du får.

 

Ydermere er vi stolte af at kunne bryste os af, at vores priser altid er konkurrencedygtige og fair. Blot fordi vores biler er af høj kvalitet, betyder det ikke, at vores priser også er høje. Vi tror på, at det ikke skal koste en bondegård at lease en lækker bil, hvilket vores lave priser afspejler. Alle fortjener at kunne køre rundt i deres drømmebil, og derfor er det også alle, som kan være med på vores priser. 

 

Vi tegner aftaler om både privat- og erhvervsleasing

Ligegyldigt om du leder efter en god og fordelagtig billeasing til privat brug eller erhvervsforhold, kan vi hos Volvo Nellemann imødekomme dine behov. Vi har års erfaring med leasingtilbud til enhver type af kunde, hvorfor du trygt kan lave en aftale med os. Kontakter du vores forhandlere til en snak om, hvilken slags leasing, du har brug for, kan vi hurtigt komme frem til et godt tilbud.

 

Vil du gerne hjælpes tilbage på vejen så hurtigt som muligt, når uheldet er ude? Læs mere om Volvos skadeservice, som klæder dig godt på til leasinglivet, uanset hvilken Volvo du ejer. Det er nemlig i både vores og din interesse, at det hele skal gå så gnidningsfrit som muligt, hvorfor vi gør vores ypperste for at sikre netop dette. 

Stort udvalg af lækre modeller

Er du mest til en rummelig sedan eller måske en kompakt XC4? Hos Volvo Nellemann kan vi tilbyde billeasing til dig, uanset hvilken en af vores Volvo modeller du har forelsket dig i. Alle vores biler er af bedste kvalitet, og scorer altid højt i sikkerhedstest. Samtidig er udvalget af ekstraudstyr og moderne, indbygget teknologi gennemgående, så du er sikret et luksuriøst køretøj, ligegyldigt hvilken model du vælger at lease. Lave priser og høj kvalitet er vores udgangspunkt.

 

Når du vælger leasing af bil hos Volvo Nellemann, vælger du desuden det, som er bedst for planeten. Vores biler er nemlig alle hybrid, der ikke efterlader et lige så stort CO2-aftryk, som benzindrevne biler gør. Ikke nok med at vores leasingtilbud er sunde for økonomien, så er de det også for planeten. Du kan derfor med god samvittighed vælge at tegne en aftale om leasing af en af vores mange, flotte biler.

Sikkerhed er en prioritet 

Når du leaser din bil gennem Volvo Nellemann, får du tryghed i flere aspekter, end når det blot kommer til den faste, lave ydelse. Alle vores biler er nemlig også bedst i klassen i forhold til sikkerhed. Volvo er kendt for at udarbejde biler, som prioriterer sikkerheden højt. Derfor kan du med ro i sindet også vælge en af vores mange biler. Det kan nemlig ikke betale sig at gå og bekymre sig om bilens sikkerhed, hver gang du kører en tur. Tag det sikre valg, og vælg en af vores mange modeller.

 

Alle vores biler er udstyret med de nyeste, indbyggede sikkerhedssystemer, som minimerer risikoen for sammenstød. Både bakkamera og sikkerhedspilot er fast inventar på vores biler, så du trygt kan rulle op og ned ad vejene. Billeasing skal ikke skade mere, end det gavner, hvorfor det er en god idé at vælge leasing af en bil, som er kvalitetsstemplet, når det kommer til sikkerhed. Foruden de almene dele i vores leasingbiler kan du desuden tilkøbe en række af sikkerhedsprodukter.

Kontakt os og hør mere

Tilfredse og glade kunder er drivkraften bag vores forretning, og derfor sidder vores dygtige medarbejdere også klar til at rådgive dig omkring din billeasing. Med mange års erfaring i både erhvervs- og privatleasing i bagagen kan vi med garanti finde en løsning, du finder tilfredsstillende. Vi har gjort vores leasingtilbud så konkurrencedygtige, at det ikke er svært at tage en beslutning om, hvorvidt du vil lease en bil gennem Volvo Nellemann eller ej. Den svære del er at vælge, hvilken en af vores moderne modeller du vil lease.


Uanset om du er på udkig efter et godt leasingtilbud, eller allerede har udset dig en specifik model, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores forhandlere er både at finde i København og Roskilde, så du altid har en tæt på dig. Med så mange muligheder kan det være vanskeligt at vælge, men det hjælper vores kompetente team dig med, så snart du kontakter os. Sammen finder vi frem til den rette billeasing til dig og dine behov.