Her er du: NellemannServices list › Clever Unlimited ladeløsning til Volvo

Clever Unlimited ladeløsning til Volvo

Ubegrænset opladning til Volvo S90 T8 Twin Engine Med CLEVER Unlimited får du en ladeboks samt ubegrænset forbrug af strøm både ude og hjemme til blot 299 kr. om måneden. Så behøver du kun at tanke, når du skal ud på længere ture. Har du ikke mulighed for at lade din bil hjemme kan du med CLEVER Unlimited Network lade ubegrænset på CLEVERs ladenetværk for 199 kr. om måneden.

CLEVERs ladenetværk

Med CLEVER Unlimited og CLEVER Unlimited Network har du fri adgang til alle CLEVERs mere end 600 ladepunkter over hele landet. Du finder typisk ladepunkterne langs motorveje, ved indkøbs- og shoppingcentre og ved almindelige parkeringspladser.

Du bestiller CLEVER Unlimited, når du køber en ny Volvo hos Nellemann.

En standardinstallationen af ladeboks koster 4.999 kr og inkluderer 10 m kabelføring, men ikke evt. gravearbejde eller nedtagning.

Når du køber bilen, kan du vælge at få et gratis Health Check. Det betyder, at du får besøg af vores installatør, som undersøger, om din elinstallation er dimensioneret til at oplade din elbil forsvarligt. Bestiller du CLEVER Unlimited efter vi har udført et Health Check, skal vores installatør besøge dig på ny, og der lægge 2.500 kr. til installationsprisen.

Læs mere her: CLEVER