Loading...
12345

Søg blandt vores 25 biler

Alle vores 22 biler

1

Brugte biler

Er du på udkig efter en brugt bil, finder du nemt din drømmebil hos Volvo Nellemann. Vi har et godt sortiment af brugte biler til salg i topkvalitet. Du finder flere forskellige spændende brugte Volvo modeller, hvor du kan gøre et rigtig godt køb. Og det vil selvfølgelig hjælpe med hos Volvo Nellemann. Vi sikrer en tryg og sikker handel, så du kan blive godt kørende på vejen i din nye, brugte bil. Udforsk vores sortiment her på siden i dag. 

Find flere forskellige brugte biler til salg 

Hos Volvo Nellemann har vi et godt udvalg af brugte biler til salg, som du kan vælge mellem. Du finder flere forskellige modeller, og vi får hele tiden nye, brugte biler i vores sortiment. Her på siden kan du blandt andet finde følgende modeller i vores udvalg af brugte biler:

 

 

Der er altså rig mulighed for at finde en brugt Volvo model, som gør dig godt kørende på vejen igen. Vi sikrer, at bilerne er i topkvalitet, så du gør en rigtig god handel hos Volvo Nellemann. Fælles for vores udvalg af brugte biler er altid topkvalitet, gode priser og stor køreglæde. Det er præcis, hvad du får, når du køber din nye, brugte bil hos Volvo Nellemann. 

 

Hvis du gerne vil vide mere omkring de forskellige modeller, kan du blot klikke på dem ovenfor. Så kan du lære mere omkring deres individuelle fordele og derefter finde den rette for dig. På den måde kan du nemt udvælge din favorit blandt vores sortiment af brugte biler. 

Vælg benzin, diesel og hybrid modeller 

Udover de forskellige modeller i vores udvalg finder du også forskellige varianter af motorer. Hos Volvo Nellemann har vi både benzin, diesel og hybrid modeller i vores udvalg af brugte biler. Hybrid er især blevet mere og mere populært, hvor du kan gøre en fornuftig, miljøvenlig beslutning. Er du dog mere til benzin eller diesel, har vi selvfølgelig også flere forskellige modeller i vores sortiment af brugte Volvoer. 

Få fordele med en brugt Volvo

Når du vælger at købe en brugt bil, så kan du få fordele med i købet:

 

  • En god og fornuftig pris 

  • Mere bil for pengene 

  • Mulighed for at få en dyrere/nyere model til en skarp pris

 

En af de første fordele er selvfølgelig prisen. Når du vælger at købe en brugt Volvo, kan du spare flere tusinde kroner, og dermed få en bil i topkvalitet til en skarp pris. Det betyder også, at du kan få en dyrere model til en stærk pris, og derfor få mere bil for dine penge. Det er derfor et fornuftigt valg, hvis du er på udkig efter en ny, brugt bil.

 

På den måde kan du finde en rigtig god bil til en fornuftig pris. Det er især relevant, hvis du har et bestemt budget, du gerne vil holde dig inden for. Vores sortiment byder på flere forskellige prisklasser, hvor flere pengepunge kan være med. Der er altså flere fordele, som du kan opnå, når du vælger at købe et brugt Volvo. Uanset om du vælger en brugt eller ny bil, garanterer vi en fantastisk bil og stor køreglæde hos Volvo Nellemann.

Hvorfor vælge en brugt Volvo?

Når du vælger en Volvo, gør du et rigtig fornuftig og klogt valg. En Volvo er nemlig en fantastisk bil, som sikrer en stor køreglæde for dig. Vores modeller fra Volvo tilbyder nemlig stilrent design, komfortabel kørsel og smarte løsninger. Det bidrager til din køreglæde, hvor du let bliver taget fra sted til sted. Derfor er en Volvo et rigtig godt valg, når du er på jagt efter en brugt bil. 

 

En Volvo er også en fornuftig familiebil, fordi sikkerheden og trygheden er i top. På grund af den banebrydende teknologi og avanceret sikkerhed, får du en virkelig tryg bil til din familie. Vores forskellige modeller giver også god plads til både den lille eller større familie, hvor alle kan sidde komfortabelt og nyde en god køretur. Hos Volvo Nellemann står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette Volvo, som opfylder dine behov.

Brugte biler til salg på Sjælland 

Vores udvalg af brugte til salg befinder sig primært på Sjælland, herunder brugte biler i Roskilde og i Københavnsområdet. Her kan du besøge vores forhandlere, som har din drømmebil til salg. Hvis du har udset dig en favorit blandt vores sortiment, kan du nemt booke en prøvetur. Så kan du komme ud og mærke, hvordan bilen kører, og hvordan den føles for dig. 

 

Herefter står vi klar til at hjælpe dig med et eventuelt køb, så du kan blive en glad Volvo ejer. 

Pas godt på din brugte bil

Når du har købt en brugt Volvo, skal du også sørge for at passe godt på den og tage dig godt af den. Og det står vi selvfølgelig også hjælpe med hos Volvo Nellemann. Vi tilbyder nemlig autoriseret service på din Volvo, så du kan blive godt kørende i mange år fremover. Læs mere omkring vores serviceaftaler her. Du kan også nemt booke service hos os allerede i dag, og få mest muligt ud af din brugte Volvo.

Køb din brugte Volvo hos Volvo Nellemann i dag 

Hos Volvo Nellemann kan du trygt gøre din handel. Vi sørger for den bedste mulige pris på din brugte bil og service i topklasse. I vores udvalg kan du finde din drømmebil, som vi glæder os til at sælge til dig. Skulle du stå med spørgsmål, have brug for hjælp eller noget helt tredje, kan du altid tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil, som opfylder dine behov og krav. 

 

Så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig. Du kan også besøge en af vores forretninger, hvor dygtige og kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde din bil drøm allerede i dag.